دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانهی گوڵی سوور » یهكترنــــــاسین » slaw la andamany yanay gully swr
zor ba kher beat gyanakam sar chawman haty

zor baxer beyt klpa gyan to awana dawat lekrdm bbet ba andam awa bwet ba andam etr chet awe balam agat la xot bet hamw andaman hawrey xoshawestmn az3ajean nakay azanm to aw karana nakay balam har agat la xot bet dwbara baxerbeyt

كلپه گیان یاخوا بهخێربێیت گوڵهكهم
baxer beet barezm hiwadarm katw sateky xosh lagal emada basar baret dwabara baxer beet
--------------------------
--------------------------
سڵاو كڵپه گــیان زۆر زۆر بهخێربێیت بهقــوربان
هیوای كــاتێكی شادت بۆ ئهخــوازین .........
zor spasy hamwtan akam barezan zor spas bo payamakantan
zor baxer beyt boyanay guly sur hewadarm sud lam yanaya uarbgret;);):););)

.gif)
زؤربةخئربئى خؤشحالم بةهيواى بةردةواميت
baxer beet barezm hiwadarm katw sateky xosh lagal emada basar baret dwabara baxer beet
ژیانی من، هەڵبژاردنەکانی من، هەڵەکانی من، کێشەکانی من، تەنیایی من، یانی بە کورتی پەیوەندی بە كەسەوە نییە!
گرينگ نيية ناحةز لةبشتى پةردةوة چؤن باسم ئةكا
گرينگ ئةوةية رووى نيية روبةرى خؤم باسم بكا
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
لێگەرێ با دنیا کۆتایی بێت..؟؟!
کەسە خراپەکان شایەنی ئەم ژیانە نین، وە کەسە باشەکانیش شایەنی ئەم دۆزەخە نین......

لةژيانمدا كةسم نةكرد بةهاوريي خؤم تةنها بؤ بةرژةوةندي خؤم
بةلام زؤر كةس بةكاريان هينام بؤ بةرژةوةندي خؤيان !!!!
ئةوةية هاوسةر
پیاوێك لە خەو هەستاو لەگەڵ هاوسەرەکەی دەستی بە خواردنی نانی بەیانی کرد پاشان چووە ژوورەکەی تا کلیلەکانی بەڕێت لەسەر ئەو مێزەو مەکتەبەکەی بینی مێزەکەش و تەلەفزیۆنەکەش تۆزێکی زۆریان لەسەر بوو . چووە دەرەوە بێ ئەوەی کلیلەکانی بەرێت . بە خێزانەکەی وت: گیانەکەم بێ زەحمەت کلیلەکانم لەسەر مێزەکەن بۆم بهێنە ئەویش چوو کلیلەکان بهێنێت بینی لەسەر ئەو مێزەی کە بە تۆز داپۆشرابوو بە پەنجەی دەست نووسراوە هاوسەرە ئازیزەکەم خۆشم ئەوێی !
پاشان سەیری تەلەفزیۆنەکەی کرد بە هەمان شێوە لێی نووسرابوو خۆشم ئەوێی ئەی هاوبەشی ژیانم!
ئافرەتەکەش کلیلەکانی برد بۆ هاوسەرەکەی و زەردەخەنەیەکی بۆ کرد کە مانای ئەوە بوو پەیامەکەت گەیشت و گرنگی بە خاوێنی ماڵەکەمان دەدەم!
ئەوە نیشانەی هۆشیاری و ڕۆشنبیری پیاوەکە بوو کە بە شێوەیەکی ژیرانە توانی خێزانەکەی تێ بگەیەنێت بێ ئەوەی هەستی بریندار بکات
یانهی گوڵی سوور » یهكترنــــــاسین » slaw la andamany yanay gully swr
پشتبهسته به PunBB, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]